Korupcija – Ne u moje ime

Neki od temeljnih postulata za koje se zalaže naša platforma Budimo grad su zakonito postupanje, osobna odgovornost za donesene odluke i transparentno upoznavanje javnosti o razlozima i posljedicama donesenih odluka.

U današnjoj emisiji RTL Potraga možete vidjeti kako se šikaniraju ljudi koji se pokušaju usprotiviti uhodanom načinu donošenja odluka u Varaždinu, kad odluke donosi vrh vlasti, a odgovornost bi trebali preuzeti postavljeni pijuni. Što se događa kada netko u tako uspostavljenoj hijerarhiji kaže – neće ići.

Pogledajte i što je o „Integralnoj nagodbi“ rekla članica naše platforme Ana Petrić koja već godinama brani naš grad od klike koja sve građane Varaždina drži svojim taocima.

Linkovi na priloge:

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/potraga/3977856/prekrsio-obveze-iz-radnog-odnosa-jer-je-dolazio-na-posao-za-potragu-govori-sikanirani-savjetnik-uprave-varazdinske-cistoce/?fbclid=IwAR0Fqix1B4QitWy8zdB6xUJlmwc92yzrzXhFLLP6pYHjwo-EariNvX8VwL0

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/430188/prekrsio-obveze-iz-radnog-odnosa-jer-je-dolazio-na-posao-za-potragu-govori-sikanirani-savjetnik-uprave-varazdinske-cistoce/