Varaždin dobio ULICU ŽRTAVA USKOK-a!!!

Čehok je jučer na Dravi predstavio svoju listu za Gradsko vijeće i izjavio: ‘Ovo je najjača lista ovakve vrste u Hrvatskoj!’ Zaista je to najjača i jedina lista takve vrste u Hrvatskoj. Nakon smrti Milana Bandića, više ne postoji grad u Hrvatskoj u kojem se na izborima za gradonačelnika natječe osoba sa 3 potvrđene optužnice za korupciju.

Ne postoji ni grad u kojem se za ulazak u gradsko vijeće natječe lista takvih pojedinaca koji su svoje podržavanje korupcije Čehoka, HDZ-a i Patafte unosno naplatile.

Ponosno je rekao Čehok da niti obavijesni razgovori nisu poljuljali te osobe. Mjesto na kojem se predstavila takva lista spremna na još 4 godine korupcije od posebnog je povijesnog značaja za naš grad, stoga smo odlučili preimenovati to sveto mjesto u Ulicu Žrtava USKOK-a.

Godinama svjedočimo kako USKOK maltretira naše nedužne političare i krši im ljudsko pravo na korupciju. Srećom je tu neovisno hrvatsko pravosuđe koje spremno staje u njihovu obranu.

Tako su se na najjačoj listi u Hrvatskoj našle:

– osobe koje su u gradskom vijeću glasale da se proširi zona naplate parkiranja i da se cijena parkiranja u cijelom gradu povisi na 5 kn po satu kako bi se Crtorad mogao bolje prodati Austrijancima

– osobe koje su glasale da se Varaždin zaduži obveznicama za 67 milijuna kuna, kako bi se Patafti i HDZ-ovom Vojvodi od toga isplatilo gotovo 50 milijuna kuna

– osobe koje su glasale da se poveća komunalna naknada za 25 %

– osobe koje su svojim nedjelovanje podržale propast Aquatehnike

– osobe koje su podržavale trošenje milijuna kuna gradskog novca na krpanje propalih krčmarskih avantura

– osobe koje su prije prošlih izbora svjesno besramno lagale kolegama umirovljenicima da ako daju glas Čehoku on će im napraviti umirovljeničko naselje na Plitvici

– osobe koje su svoju podršku naplatile uhljebljivanjem sebe i svojih bližnjih u gradskim firmama Čekamo da HDZ predstavi svoju listu koja će se boriti protiv korupcije, a Patafta listu koja će se boriti za prava radnika i čisti zrak.