Hvala Vam!

Dragi birači, glasači, simpatizeri, donatori…, dragi svi! U 5 i pol mjeseci formalnog postojanja, zahvaljujući vama, imamo 4 mandata u Vijeću! Ozbiljna konkurencija bili smo i za mjesto gradonačelnika/ce! Ako smo s 1-2 mandata na koje smo računali i ciljali dobili povjerenje građana i građanki za 4, pa pucamo od ponosa! Ozbiljna oporba. Ozbiljna šansa za ozbiljan rad. Jako, jasno, otvoreno…

Hvala svima koji su izašli na birališta neovisno kome su dali svoj glas. To znači da napredujemo kao društvo i da smo svjesni da time biramo ljude, smjer razvoja, način upravljanja… Hvala onima među vama koji ste svoj glas dali nama – platformi Budimo grad, Nezavisnoj listi svih nas koju je predvodila naša Duda Novak. Presretni smo što smo ostvarili svoj cilj, čak ga i premašili!

Manje od 6 mjeseci okupljeni u Budimo grad, proizašli iz građanske inicijative Varaždinsko smeće, tek smo 5 mjeseci radili, pisali, objavljivali, prokazivali, dokazivali…Predstavljali smo naše programe i svakog našeg člana zadnjih mjesec i pol. Sretni smo što ste prepoznali nas i naše namjere kao nešto dobro za naš grad. I eto nas u Gradskom vijeću ! Hvala na povjerenju i prilici da budemo konstruktivni i glasni na mjestu gdje se stvarno može utjecati, gdje se odlučuje, u Gradskom vijeću. U njemu ćemo se držati onoga što smo zapisali u našem manifestu o dobrom upravljanju.

Čestitamo svim našim dosadašnjim konkurentima na izborenim mandatima želeći nam svima razum, razvoj, suradnju i uljuđenu komunikaciju, ljepši, razvijeniji, uspješniji grad, a mi ćemo se potruditi predlagati, poduprijeti dobro i spriječiti ono što ćemo smatrati lošim.

Ostaje nam drugi krug u kojem ćemo birati gradonačelnika, a kad završi i taj krug, krećemo entuzijastički, s puno energije i volje, mijenjati grad na bolje. Hvala! Grad se budi, a grad smo svi mi! Hvalaaaa!