Nove snage BG i video 5. sjednice Gradskog vijeća

Poštovani sugrađani, iza naših gradskih vijećnika je peta odrađena sjednica gradskog vijeća. Na ovoj, kao i svakoj do sada, naši vijećnici pokazali su iznimnu odgovornost i pripremljenost za svaku temu. Svoje stavove iznosili su odgovorno, dosljedno i uporno i, prije svega, argumentirano.

Želimo vas obavijestiti da od ove sjednice u gradskom vijeću imamo novog predstavnika iz platforme Budimo grad. Dražen Čelar je zamijenio Nikolu Kumeka koji se odlučio posvetiti pripremama za novu lijepu životnu ulogu . Dražen nam je stručno i privatno usko vezan uz teme zaštite okoliša i prometa, osobito biciklističke infrastrukture, tako da možete očekivati puno novih ideja i prijedloga iz tog područja.

Ponosni smo i što je na ovoj sjednici GV naša draga Štefanija Babić izabrana u Povjerenstvo za umirovljenike i osobe starije dobi s područja grada Varaždina. Poznajući Štefanijin entuzijazam, ogromnu energiju i ljubav prema čovjeku, ne sumnjamo da će njen doprinos u ovom Povjerenstvu biti izuzetan.

Poneki sugrađani počeli su odvajati dio svog vremena i pratiti prijenose sjednica GV, no većina ipak nisu takvi mazohisti. Stoga smo pripremili za vas isječke dijelova posljednje sjednice.

https://www.facebook.com/Budimograd/videos/887871535209267