„Usluge za zaštitu mentalnog zdravlja građana Varaždina – povezivanje, informiranje, zagovaranje“

S ponosom objavljujemo da su članice naše platforme, diplomirane socijalne radnice Renata Sever i Sanja Jakopec, u suradnji sa svojim kolegama iz Udruge za razvoj životnih vještina i sposobnosti obitelji i pojedinaca „ Uz Vas“, inicijatorice projekta za zaštitu mentalnog zdravlja građana grada Varaždina.

U sklopu projekta naziva „Usluge za zaštitu mentalnog zdravlja građana Varaždina – povezivanje, informiranje, zagovaranje“ koji će se odvijati u nekoliko faza s ciljem da se mapiraju sve postojeće usluge za zaštitu mentalnog zdravlja na području našeg grada te putem brošura i web stranica učine dostupnijim našim građanima, a što smo i sami isticali u našem predizbornom socijalnom programu, u petak, 27.5.2022. organiziran je i stručni simpozij na kojem će se okupiti svi relevantni stručnjaci mentalnog zdravlja koji usluge pružaju našim sugrađanima.

Budući da prepoznajemo važnost povezivanja stručnjaka i glasa stručnjaka pri donošenju političkih odluka za razvoj zajednice, prihvatili smo biti pokrovitelji ovog simpozija. Svim sudionicima projekta i simpozija želimo uspješan rad.

https://www.facebook.com/520675194799677/posts/1940905309443318/